De voorwaarden voor een Aeagon hypotheek

Zoals hierboven beschreven zijn de voorwaarden bij Aegon bijzonder positief te noemen. Zo hanteren zij geen boete bij verhuizing, een lange houdbaarheid van offertes en geen annuleringskosten. Dit alles valt al binnen hun standaardpakket, en is dus ontzettend interessant voor elke situatie!

Hoeveel kan ik lenen bij Aegon?

Een van de belangrijkste vragen bij onze klanten is altijd: ‘Hoeveel kan ik maximaal lenen?’. Wanneer je kiest voor Aegon als geldverstrekker van jouw hypotheek, bekijken zij jouw bruto maandinkomen. De hoeveelheid die je kunt lenen is hier dan ook van afhankelijk. Buiten het bruto maandinkomen van jou en je partner, wordt ook de waarde van het huis in acht genomen. Je kunt namelijk maar maximaal 100% van de waarde van het huis lenen. Om een antwoord te kunnen geven op de vraag hoeveel je kunt lenen bij Aegon is het dus noodzakelijk om beide factoren onder de loep te nemen. Hulp nodig hierbij? Onze hypotheekadviseurs geven graag vrijblijvend advies!

Aegon Hypotheek bij SpaaQ

Wij begrijpen als geen ander dat het zoeken naar de juiste geldverstrekker niet altijd even makkelijk is. Daarom bieden wij als onafhankelijk hypotheekadviseur de mogelijkheid om tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs in gesprek te gaan over jouw persoonlijke situatie. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Is er dan een wederzijdse klik? Dan helpen wij graag met het afsluiten van de hypotheek!

Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan hieronder contact op met een van onze experts.

Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek