Bereken je maximale hypotheek

De nadelen

Uiteindelijk is het grote voordeel van Execution Only dat je alles zelf mag regelen. De vraag is alleen in hoeverre dit echt slim is. Aan het online zelf afsluiten van je hypotheek zitten dan ook een groot aantal nadelen.

Allereerst is uit onderzoek MoneyView gebleken dat je wat betreft rente-aanbod helemaal niet goedkoper uit bent met Execution Only. Hierbij geldt namelijk dat maar een beperkt aantal hypotheekverstrekkers aangesloten is bij dit bedrijf. Wanneer je naar een hypotheekadviseur gaat, heb je veel meer keuze uit geldverstrekkers.

Je hebt dus bij een hypotheekadviseur veel meer keuze wat betreft je rente-aanbod. Daarbij past niet elke hypotheekverstrekker bij jou. De hypotheekadviseur van SpaaQ houdt daarentegen wel rekening met jouw persoonlijke situatie, wensen en eisen, dit doet Execution Only niet.

Afwegen

Uiteindelijk moet je de kosten en baten afwegen. Zoals wij het zien is het toch echt voordeliger voor jou als starter om naar SpaaQ toe te komen, dan je te wagen aan Execution Only. Onze hypotheekadviseur houdt rekening met jouw situatie nu en in de toekomst.

Kom dus langs voor een heerlijk bakje koffie of bel ons op! SpaaQ, het beste hypotheekadvies voor jou!