Dit kan zeker. Echter komen hier wel extra kosten bij kijken voor onder andere taxatie, bemiddeling en notaris. Daarbij is het ook belangrijk dat de renteperiode niet meer vast staat bij de oude bank, gezien je hier anders ook een boete voor moet betalen. Maar, wees niet getreurd. Oversluiten is mogelijk, en met het juiste advies in de meeste gevallen ook financieel interessant. Lees hier meer informatie of neem contact met ons op.

Het is zeker mogelijk om een hypotheek te krijgen zonder vast contract! Bij SpaaQ hebben wij hier verschillende mogelijkheden voor die wij graag met jou bespreken. Meer weten? Lees dan onze blog en maak een vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheek adviseurs!

In veel gevallen is het afsluiten van een hypotheek met BKR mogelijk. Echter zal de bank altijd een toetsing bij Stichting BKR uitvoeren, en kijken of er een betalingsachterstand is geweest. Wanneer dit het geval is, werkt dit als een waarschuwingssignaal voor de bank zelf. Want, wanneer je de ene lening niet kunt betalen. Is het betalen van een hypotheek vaak ook een probleem. Dit kan invloed hebben op het krijgen van een hypotheek. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een hypotheek ondanks uw BKR registratie? Neem dan contact met ons op!

Wanneer je uit elkaar gaat zal de hypotheekverstrekker één van beiden moeten ontslaan uit de hoofdelijke aansprakelijkheid. De bank zal hiervoor diverse factoren nalopen en afwegen, o.a. of de achterblijver alleen de lasten kan betalen. Wat er gebeurd met de hypotheek na het scheiden is dus veelal afhankelijk van de persoonlijke situatie. Meer weten hierover? Lees dan onze blog of neem contact met ons op!

Een hypotheek afsluiten met een studieschuld is in sommige gevallen best lastig. Dit, omdat het maximale bedrag wat je kunt lenen beïnvloedt wordt door deze schuld. Maar, wees niet getreurd. Onze hypotheek adviseurs zijn expert in dit soort zaken, en vinden dat het afsluiten van een hypotheek met studieschuld dus ook prima kan. Er gelden wel extra regels bij de aanvraag hiervan. Meer weten hierover? Lees dan onze blog of neem contact met ons op!

Wanneer je als zzp’er een hypotheek wilt afsluiten kijken veel banken naar het gemiddelde van jouw netto inkomen van de afgelopen drie jaar. Op basis hiervan wordt de maximale hypotheek berekent. Echter, wanneer je minder dan drie jaar werkzaam bent als zzp’er, heb je deze gegevens natuurlijk niet. Ook dan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een hypotheek, mits je 1 jaar of langer werkzaam bent als zzp’er. Meer weten over deze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Het is zeker mogelijk om een huis te kunnen kopen zonder spaargeld. Echter geldt dit niet voor iedereen, en moet er dus gekeken worden naar de persoonlijke situatie. Bekijk onze blog voor meer informatie over een huis kopen zonder spaargeld!

Hypotheekadvies vereist kennis, kunde en tijd. Voor 2013 zaten de hypotheekadvieskosten versleuteld in jouw hypotheek, waardoor het leek alsof dit advies ‘gratis’ was. Na 2013 is dit niet meer het geval is, met het gevolg dat iedereen los moet betalen voor hypotheek advies.

Het maximale bedrag wat u kunt lenen voor een hypotheek verschilt per individu en inkomen. Onze adviseurs kijken graag naar uw persoonlijke situatie, om u een gedegen advies te geven.

De keuze voor de juiste hypotheek moet worden afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Dit is dus per individu verschillend. Onze hypotheekadviseurs bekijken samen met u alle mogelijkheden.

Load More