Bij SpaaQ hebben wij jarenlang ervaring in het afsluiten van hypotheken. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat de keuze voor de juiste hypotheek niet binnen een dag is genomen. Wij, als onafhankelijke hypotheekadviseur in Rotterdam, nemen dan ook graag alle tijd voor jou.

Hypotheekadviseur in Rotterdam

Elke geldverstrekker heeft zijn eigen voordelen. Zo is de perfecte match tussen jou en een eventuele geldverstrekker dan ook van verschillende factoren afhankelijk. Om jou alle ins-and-outs van een geldverstrekker te vertellen maak wij graag tijd vrij. Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Plan dan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een van onze adviseurs. Persoonlijk contact staat bij ons dan ook centraal. Wist je bijvoorbeeld al dat wij ook via Whatsapp bereikbaar zijn?

Ik wil een afspraak maken

ING Hypotheken

ING logo

Florius Hypotheken

Florius Hypotheek

Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken

Rabobank Hypotheken

Rabobank hypotheek

Aegon hypotheken

Aegon hypotheek

Munt hypotheken

Munt Hypotheken

Een afspraak inplannen bij SpaaQ

Als hypotheekadviseur in Rotterdam en Zoetermeer houden we het proces graag simpel en duidelijk. Tijdens een inventarisatie gesprek zullen wij jouw wensen in kaart brengen evenals jouw persoonlijke situatie bekijken. Vervolgens komen wij met een financieel plan, welke wij rustig met jou zullen doornemen. Zodoende krijg je mer inzicht in hoe jouw hypotheek er eventueel uit kan komen te zien. Wil je hier dingen in aanpassen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Wij gaan net zo lang door tot jij helemaal tevreden bent.  En, wanneer alles duidelijk is en je een goede keuze m.b.t. de geldverstrekkers hebt kunnen maken, vragen wij jouw hypotheek aan. Lekker simpel, en wel zo makkelijk!


Hypotheekadviseur in Rotterdam Alexander