SpaaQ Hypotheekadviseur Capelle aan den IJssel

Al jaren lang sluiten wij bij SpaaQ succesvol hypotheken af. Wij begrijpen dan ook maar al te goed dat de keuze voor de juiste hypotheek niet gemakkelijk is. Daarom staan onze ervaren adviseurs dagelijks klaar om het juiste hypotheekadvies te geven.

Hypotheekadviseur capelle aan den ijssel

Bij SpaaQ vinden wij het ontzettend belangrijk dat jij alle facetten van een hypotheek aanvraag begrijpt. Daarom nemen wij tijdens onze adviesgesprekken de tijd om alles van A tot Z door te lopen. Wij nemen graag al jouw zorgen uit handen m.b.t. het kiezen van de juiste (nieuwe) hypotheek.

Ben jij op zoek naar een hypotheekadviseur in de buurt van Capelle aan den Ijssel? Kom dan langs bij SpaaQ. Tijdens onze gesprekken zullen wij zoals gezegd de tijd nemen om alle lastige termen samen door te nemen, met als einddoel het uitkiezen van de meest voordelige hypotheek. Wij kunnen dit als volledige onafhankelijke adviseurs garanderen, waardoor wij te allen tijde de tevredenheid van de klant nastreven.

Hypotheekadviseur Capelle aan den Ijssel: Het proces

Heb je ervoor gekozen om te gaan verhuizen? Gefeliciteerd! Dan is het nu tijd voor de volgende, belangrijke stap. Het kiezen van de juiste hypotheekadviseur. In Capelle aan den Ijssel zijn diverse adviseurs werkzaam, wat de keuze niet makkelijker maakt. Om je tegemoet te komen bieden wij een gratis kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek kunnen wij elkaar leren kennen en alle wensen in kaart brengen. Bevalt het? Dan kunnen wij het proces vervolgen. Hoe beter wij begrijpen wat jouw wensen zijn, des te sneller wij tot het gewenste resultaat kunnen komen.

SpaaQ: De locatie 

SpaaQ heeft verschillende locaties. Het kantoor gevestigd aan de Marten Meesweg, ligt op 5 minuten afstand van Capelle aan den Ijssel. Je kunt onze locatie gemakkelijk bereiken met de auto en het Openbaar Vervoer. Metrostation Alexander, evenals het treinstation Rotterdam Alexander, zijn namelijk op loopafstand van ons kantoor. Met de auto rij je gemakkelijk via de A20 vanaf Schiedam richting Prins Alexander. Vanaf Dordrecht en Breda rij je via de A16 richting Rotterdam en neem je afrit s109 richting Prins Alexander.

Als hypotheekadviseur in Capelle aan den Ijssel houden wij onze processen graag simpel en duidelijk. Daarom bespreken wij in het kennismakingsgesprek wat de wensen zijn, en hoe de persoonlijke situatie eruit ziet. Dit plan kunnen wij tijdens het gesprek waar nodig bijschaven, zodat je zeker weet dat je tevreden bent. En, wanneer alles duidelijk is en je een goede keuze hebt kunnen maken, vragen wij jouw hypotheek aan. Lekker simpel, en wel zo makkelijk!


Hypotheekadviseur in Rotterdam Alexander