Hypotheekadviseur vergelijken

Je koopt een nieuwe woning! Een hypotheekadviseur vergelijken kan je op verschillende manieren. Via het internet zijn er diverse vergelijking website zoals advieskeuze.nl of independer.nl Om een hypotheek af te sluiten is het verstandig om verschillende hypotheekadviseurs te vergelijken. Waarschijnlijk in jouw omgeving is er genoeg hypotheekadviseurs beschikbaar om jou te helpen aan de juiste hypotheek. Maar los van de kosten die je maakt bij het afsluiten van een hypotheek is het belangrijk om te onderzoeken wat je van jouw hypotheekadviseur mag verwachten.

Vergelijking hypotheekadvies kosten

In Nederland zijn er ongeveer 8.000 intermediairs oftewel 8.000 kantoren die hypotheekadvies mogen geven. Maar hoe kan je tussen al die hypotheekadviseurs de juiste vinden. Dat begint bij het vergelijken van de verschillende hypotheekadviseurs op internet of binnen je familie/vrienden kringen. Je vergelijkt een hypotheekadviseur natuurlijk op prijs maar ook op de kwaliteit die hij biedt. De kwaliteit die een hypotheekadviseur aanbied kun je aflezen van zijn website en de reviews die online te vinden zijn op advieskeuze.nl of een andere vergelijkings website. De gemiddelde kosten voor een hypotheekadviseur zijn afhankelijk van jouw situatie. Het gemiddelde tarief om een hypotheek af te sluiten ligt ongeveer op € 2.600. Dus het vergelijk van een afsluitkosten van jouw hypotheek is zeker aan te raden!

Waarop kan je dan een hypotheekadviseur vergelijken?

Om te beginnen is het aanbod wat betreft de banken waar de adviseur toegang tot heeft een belangrijke factor. Hoe minder geldverstrekkers die hij kan adviseren hoe groter de kans dat jij niet de juiste deal kan krijgen. Daarnaast is het proces van de aanvraag een belangrijke. Gaat dit nog op de ouderwetse manier of is het proces volledig digitaal? De hypotheekadviseur vergelijken is dus nog niet zo gemakkelijk als dat je denkt.
Online kan je natuurlijk je hypotheek afsluiten, maar dit raden wij niet aan omdat, het voor persoonlijk contact en al je vragen die je wilt stellen over het afsluiten van een hypotheek niet mogelijk is. Ook de verzekeringen die je bij het afsluiten van een hypotheek nodig kan hebben is het vergelijken waard. De ene verzekering is de andere niet.

Hoe zit dit bij SpaaQ?

Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend omdat we graag willen weten wie jij bent en wat wij voor jou kunnen betekenen. Het gesprek heb je met een van onze hypotheekadviseurs in Zoetermeer. Je gaat pas betalen als wij klaar zijn met het afsluiten van jouw hypotheek. Bij ons is het niet mogelijk om je hypotheek online af te sluiten omdat wij persoonlijk contact het belangrijkste vinden dat er is. Je krijgt een eigen hypotheekadviseur die je alle vragen kunt stellen voor en tijdens het afsluiten van jouw hypotheek. Bij SpaaQ hebben wij toegang tot alle geldverstrekkers die in Nederland zijn. Dus wij kunnen je in een paar minuten vertellen welke bank er precies bij jouw past. Daarnaast zijn de verzekeringen een belangrijk onderdeel bij ons als we jouw hypotheek mogen afsluiten. Om alles goed te kunnen vergelijken kunnen wij de beste deal voor jou vinden.

Meer weten over onze diensten? Bekijk onze diensten en voel je vrij om een afspraak te maken of ons te contacten als je vragen hebt…..de koffie staat klaar!