Bereken je maximale hypotheek

De mogelijkheden

  • Intentieverklaring: wanneer jij in loondienst bent met een tijdelijk contract, kun jij door je werkgever een intentieverklaring in laten vullen. Hiermee geeft je werkgever aan dat hij van plan is om je vast in dienst te nemen.
  • Perspectiefverklaring: met deze verklaring wordt er naast je contract bij bijvoorbeeld een uitzendbureau ook gekeken naar je perspectief op de arbeidsmarkt op basis van je opleiding, werkervaring functie en vaardigheden.
  • Flexwerker: Werk jij op oproepbasis voor een uitzendbureau? Of laat je jezelf uitbetalen door een payroll-bedrijf? Ook dan is het mogelijk om een hypotheek af te sluiten. Maar soms kan dat dan maar voor 85% van de woningwaarde. De rest zul je dan met je eigen geld moeten betalen.
  • ZZP’er of ondernemer: De meeste geldverstrekkers kijken naar de mate waarin jouw onderneming de afgelopen jaren winst heeft gemaakt. Op basis hiervan maken zij een inschatting of jij de komende jaren jouw hypotheek kunt betalen.

Als het zelfs mogelijk is om met buitenlands inkomen een hypotheek af te sluiten waarom zou het dan voor jou niet lukken? Het afsluiten van de hypotheek zonder een vast contract maakt onze uitdaging alleen maar groter. Samen tot een positief resultaat komen is waar wij naar op zoek zijn.

We hebben even kort op een rij gezet hoe het zit, maar alle ins- en outs hebben we je nog niet verteld. Dit doen we liever in een persoonlijk gesprek met jou! Jouw hypotheek zonder vast contract regel je bij SpaaQ.

Bel ons, maak een afspraak en kom langs. Wij helpen je met deskundigheid en veel plezier!