Hypotheekadviseur Rottedam

Als hypotheekadviseur in Rotterdam hebben wij al jarenlang ervaring met het afsluiten van hypotheken. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat de keuze voor de juiste hypotheek niet binnen een dag is genomen. Op zoek naar onafhankelijk hypotheekadvies in Rotterdam? Wij nemen dan ook graag alle tijd voor jou.

Hypotheekadviseur in Rotterdam

Wij vinden dat jij als klant alle facetten van de hypotheekaanvraag moet begrijpen voordat je de belangrijke keuze maakt. Daarom bekijken wij dan ook graag samen alle mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek. Bij SpaaQ nemen wij graag alle zorgen uit handen m.b.t. de keuze van jouw (nieuwe) hypotheek.

Persoonlijk contact staat bij ons dan ook centraal. Wist je bijvoorbeeld al dat wij ook via Whatsapp bereikbaar zijn?

Ben jij op zoek naar een hypotheekadviseur in Rotterdam? Dan ben je bij SpaaQ aan het juiste adres. Wij zullen alle ingewikkelde constructies en lastige termen met jou doornemen, net zolang totdat alles duidelijk is. En het allermooiste? Wij kiezen samen met jou een hypotheek uit die écht het voordeligste is. Dit, omdat wij volledig onafhankelijk zijn en het uiteindelijk draait om een ding: de tevredenheid van de klant.

Hypotheekadviseur Rotterdam: Het proces

Wanneer je ervoor kiest om te gaan verhuizen is het belangrijk dat je een goede hypotheekadviseur inschakelt. Omdat er in Rotterdam verschillende hypotheek adviseurs zijn gevestigd, is de keuze voor de juiste adviseur ook niet altijd makkelijk. Wij bieden jou dan ook graag een oplossing: het eerste gesprek is altijd gratis! Zo heb je de mogelijkheid om eerst met een van onze hypotheekadviseurs kennis te maken. Want, een goede klik is ook in dit proces heel belangrijk. Hoe beter wij begrijpen wat jouw wensen zijn, des te beter én sneller we tot het gewenste resultaat kunnen komen.

SpaaQ: Bereikbaarheid

Ons prachtige kantoor in Rotterdam is gevestigd aan de Marten Meesweg. Ons kantoor, gelegen in het bruisende Rotterdam Alexander, is gemakkelijk te bereiken met de auto en het Openbaar Vervoer. Metrostation Alexander, evenals het treinstation Rotterdam Alexander, zijn op loopafstand van ons kantoor. Met de auto rijdt u via de A20 vanaf Schiedam richting Prins Alexander. Vanaf Dordrecht en Breda rijdt u via A16 richting Rotterdam en neemt afrit s109 richting Prins Alexander.

Maak jouw eerste afspraak met SpaaQ

Als hypotheekadviseur in Rotterdam houden we het proces graag simpel en duidelijk. In het inventarisatiegesprek bespreken we wat jouw wensen zijn en hoe jouw persoonlijke situatie eruit ziet. Deze stap wordt gevolgd door een financieel plan waarin wij samen rustig alle opties doornemen over hoe jouw hypotheek er eventueel uit kan komen te zien. Dit plan kunnen wij tijdens het gesprek waar nodig bijschaven, zodat je zeker weet dat je tevreden bent. En, wanneer alles duidelijk is en je een goede keuze hebt kunnen maken, vragen wij jouw hypotheek aan. Lekker simpel, en wel zo makkelijk!


Hypotheekadviseur in Rotterdam Alexander