Wat veel mensen niet weten is dat Obvion Hypotheken een dochteronderneming is van de Rabobank. Hierbij wordt het hypotheekproduct van de Rabobank enkel en alleen via eigen adviseurs aangeboden, en Obvion via de intermediair. Maar, Obvion is niet altijd de dochteronderneming van de Rabobank geweest. Obvion is namelijk ontstaan vanuit een organisatie actief als ABP Hypotheken. Ongeveer 18 jaar geleden kozen de Rabobank Groep en het Pensioenfonds ABP ervoor om als joint venture verder te gaan met Obvion N.V. Sinds 2012 is Obvion volledig in handen van de Rabobank.

Hypotheekvormen van Obvion

Wanneer u kiest voor een hypotheekvorm bij Obvion, dan kiest u automatisch voor een woonhypotheek. Vervolgens kunt u kiezen tussen verschillende vormen, zoals een annuïtaire of lineaire hypotheek. Maar, bent u al in het bezit van een hypotheek, en betreft dit een aflossingsvrije- of bankspaarhypotheek? Dan kunt u deze ook oversluiten bij Obvion.

Voordelen van een Obvion hypotheek

  • Mogelijkheid tot ‘mee tekenen’ ouders

  • Afsluiten via een onafhankelijke adviseur

  • Onbeperkt aflossen met eigen middelen

  • De beste voorwaarden van Nederland (volgens diverse onderzoeken)

  • Automatisch rentevoordeel

Wilt u weten of deze vorm ook voor u het meest voordelig is? Dan is het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek ontzettend handig. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs zullen op basis van uw persoonlijke situatie de meest voordelige geldverstrekker adviseren. Zo betaalt u nooit te veel!

Obvion Hypotheek Afsluiten

Voorwaarden van Obvion Hypotheken

Zoals hierboven beschreven hebben diverse onderzoeken geconstateerd dat de voorwaarden van Obvion worden gezien als de ‘beste van Nederland’. Daarnaast is Obvion Hypotheken als enkele jaren de prijswinnaar van de beste voorwaarden en de beste communicatie. Zo kunnen niet alleen mensen in vast dienstverband, maar ook werknemers met een flexibel arbeidscontract bij Obvion terecht voor een Woonhypotheek.

Met betrekking tot de rentes heeft Obvion ook wat kenmerken. Obvion staat namelijk bekend om zijn oriëntatierente. En, daarnaast zijn zij vooral voordelig binnen de rentevaste periodes van 5 tot en met 10 jaar. En wilt u onbeperkt aflossen met eigen middelen? Dan bent u bij Obvion ook aan het juiste adres.

Meetekenen ouders met hypotheek

Het is hiervoor al even aangekaart, maar bij Obvion kunnen ouders meetekenen met de hypotheek van hun kind. Dit wordt gedaan in situaties waarin het kind nog niet in staat is om de volledige hypotheek op zijn/haar inkomen af te sluiten. Belangrijk om te onthouden is wel dat het kind minimaal 75% van de hypotheek moet kunnen dragen én binnen 10 jaar in staat is om deze lasten wel te dragen. Daarnaast moet uit een inkomenstoets blijken dat de ouders meer kunnen dragen dan het restant van de hypotheek wat het kind niet kan dragen.

Heeft u interesse in deze hypotheekvorm of bent u benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot uw persoonlijke situatie? Onze hypotheekadviseurs staan klaar om u een vrijblijvend persoonlijk advies te geven.

Ik wil een vrijblijvend adviesgesprek