Hypotheekadviseur Rotterdam

Samenwerken met SpaaQ in 2020!

Je hebt vast wel eens van ons gehoord via een van jouw klanten. In 2019 hebben wij geregeld klanten samen gedeeld en mogen helpen aan een nieuwe woning en financiering. We vinden het leuk om nog beter samen te werken zodat we optimaal tevreden klanten kunnen gaan krijgen. Geniet van je wijn en we zien elkaar snel!

Klik niet hier

Wie is SpaaQ

SpaaQ is een jong hypotheekadvies kantoor gevestigd in Zoetermeer en in Rotterdam. Sinds 2015 zijn wij actief met het afsluiten van hypotheken voor Starters, Doorstromers en oversluiters. Daarnaast zijn er meerdere specialiteiten in huis met betrekking tot het regelen van een scheiding of het ophogen van de hypotheek om de woning te te verbeteren. In 2019 hebben wij meer dan 300 klanten mogen helpen bij het vinden van de juiste financiering! Je bent het vast al vaker tegen gekomen. Klanten hebben een woning gekocht en krijgen de financiering niet op tijd afgerond of zelf helemaal niet. Dat is het minst leuke nieuws dat je moet brengen bij jouw opdrachtgever toch?

Bij SpaaQ vinden we open en eerlijk communiceren het belangrijkste wat er is. Daarom zijn wij ook 24/7 bereikbaar voor onze klanten en collega’s. Op dit moment zitten wij nog aan een 100% score en hebben wij elke hypotheek die wij hebben aangenomen positief kunnen afronden. Een conversie ratio van 97% van de afspraken die wij in 2019 hebben gedaan.

Wat krijg je bij SpaaQ

Onze gezamenlijke klant heeft meerdere belangen. Jij wilt dat je verkoop definitief wordt en wij willen een klant die op de juiste manier geholpen wordt zodat het een klant van ons beide kan worden voor het leven! Je krijgt 200% inzet vanuit onze kant.
Daarnaast bieden wij onze klanten het volgende:

  • Persoonlijke aandacht die een klant verdient!
  • Scherp tarief
  • Snelle verwerkingstijden ( binnen 2 weken bij de notaris)
  • Onafhankelijk advies bij 35 geldverstrekkers
  • Terugbellen gebeurt de zelfde dag nog ( indien gewenst)
  • Whatsapp contact 24/7 per dag
  • Dagelijkse update van de vorderingen die zijn gemaakt.
  • Notarisservice
  • 1 persoonlijk aanspreekpunt

Heb jij de koffie al klaar staan?

We hopen dat de wijn je lekker zal smaken! Wij bedenken vaak de leukste en nieuwste acties voor onze klanten onder het genot van een wijntje. Heb jij een half uurtje over om eens een bak koffie te drinken en samen eens te kijken hoe wij de aankomende tijd onze klanten nog beter kunnen bedienen in onze samenwerking?

Klik niet hier