Bereken je maximale hypotheek

Zelf jouw startershypotheek berekenen

Je zoekt op Google waarschijnlijk met de zoektermen ‘maximale startershypotheek berekenen’. Je vult je gegevens in en hoepla, er komt een bedrag uit waar je ‘u’ tegen zegt. En de maandlasten, die vallen ook wel mee.

Het probleem dat wij hierin zien is dat jij wel jouw inkomensgegevens invoert, maar misschien heb jij wel geen vast contract. Dan gelden er namelijk al andere voorwaarden. Daarnaast worden jouw betaalverplichtingen en leningen meegenomen, maar wat als je er één vergeet in te vullen? Of je weet helemaal niet dat je mobiele abonnement ook invloed heeft op wat jij maximaal kunt lenen voor jouw hypotheek? Dan kom je bedrogen uit!

Oeps!

Wat nou als jij wel uit gaat van je zelf berekende maximale hypotheek? Dan ga je natuurlijk op zoek naar je droomhuis, dat snappen wij. Je vindt een prachtige woning op de perfecte locatie, doet een bod en het bod wordt geaccepteerd! Je wilt je hypotheek aanvragen, maar het bedrag dat jij zelf hebt berekend en nodig hebt voor je droomhuis, kun je helemaal niet lenen. Oeps! Is dat even een domper.

De dingen die we je hierboven genoemd hebben, zijn een aantal punten van een hele waslijst aan dingen die mis kunnen gaan wanneer jij zelf je eerste hypotheek gaat berekenen. Bij SpaaQ houden wij daarentegen rekening met jouw situatie en we willen voorkomen dat jij van een koude kermis thuis komt. Een hypotheek berekenen is namelijk veel leuker om samen te doen! Kom dus bij ons langs voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze hypotheekadviseurs!

Wil jij gaan voor zekerheid en alvast weten wat jij kunt lenen voor je droomhuis? Ga dan niet het internet op om je hypotheek te berekenen, maar pak je telefoon en bel ons! Onze hypotheekadviseurs staan 24/7 voor jou klaar en komen met logisch, deskundig en voordelig advies. Zij zijn gespecialiseerd in starters en houden rekening met jou!